Közös tekerés december 30-án, melyre itt jelentkezhetsz: Évzáró Lámpás Tekerés jelentkezés
A több éves hagyomány folytatásaként Tihanics Kornél vezetésével ismételten megrendezésre kerül a közös évzáró terepbringázás Tőserdőbe.
A gyülekező december 30-án Kecskemét főterén 13:45-től. Közös indulás 14:00-kor.
Az útvonal: Kecskemét – Kisfái – Nyárlőrinc (NewOrleans) – Tőserdő.
Az út 90%-ban földes így ennek megfelelő kerékpárral gyertek.
Program: Lassú, közös kitekerés csoportosan a városból. A földutakra érkezve lehet egyéni tempóban haladni, vagy csatlakozni a rendezői csoporthoz (Sebi, Kornél és Gyuri vezetésével) és közösen teljesíteni a távot. Tőserdőben a sarki büfé nyitva lesz és vár minket, ahol egy-két üditő és lélekmelegítő elfogyasztható. Mindenki át tud melegedni a visszaindulás előtt. Sötétedést követően 4-5 óra magasságában tervezzük a visszaindulást, ahol lesz rendezői csoport amely megvár mindenkit.
A rendezvény ingyenes, csak a jó hangulatot és egy két finomságot hozz magaddal.
Strava: https://www.strava.com/clubs/770830/group_events/1526013…
A Stravan megtaláljátok a GPX-et is az útvonalról.
UI: a hazafele úton általában már a sötét miatt jelentősen hűvösebb van, így az indulásnál lesz lehetőségetek autóba betenni a melegebb ruhátokat és azokat levisszük Tőserdőbe.
A KRESZ szabályainak betartása, sisak használat, továbbá elöl és hátul is jól látható működő lámpa minden résztvevő számára kötelező. A résztvevők megfelelő műszaki állapotú kerékpárral vehetnek részt az eseményen