Ismét csapat a #3generációsbringáscsapat és a #törperájd brigád a Hírös Endurance Sport Club színeiben. Ez volt 2023 utolsó versenye. Kicsit furcsa érzés, mert a 3 generációból betegség miatt csak a legtapasztaltabb tudott részt venni, így Áronnak, Máténak és nekem ez a futam most kimaradt. De sebaj, hiszen egy olyan versenyév van mögöttünk, amire igazán büszke lehetek. Na de nézzük, milyen eredménnyel zárult ez az utolsó karika:) Újbuda Sport11, egy ismert, minden igényt kielégítő helyszín, megfelelő módon zárva a Cyclo-cross challenge-t. 3 Gyerkőc és 4 Felnőtt indult most a csapatból. Az előző napi havazás megtette a hatását, az enyhé olvadó hó kellő izgalmakat, és sárfoltos fenéktáji nyomokat hozott a rézsűk rengetegében. 🙂 furcsa is volt most „tisztán” végigkövetni a versenyt. Komoly létszám, nagy küzdelmek. Mindenki kitett magáért ezen a napon.

Remek eredmények születtek ismét. Ezen a napon került kihirdetésre az összetett eredménye is.
A futam eredményei:
U11 Lány:
Liza 2. helyezés
U11 Fiúk:
Viktor 11. helyezés
U13 Fiúk:
Marci 9. helyezés
Master 2 Férfi:
Endre 1. helyezés
Master 4 4 Férfi:
Papi 1. helyezés
Hobbi MTB Férfi:
Viktor 10. helyezés
Az összetett eredmények :
U11 Lány:
Liza 1. helyezés
U11 Fiúk:
Máté 9. helyezés
Áron 11. helyezés
Viktor 16. helyezés
U13 Fiúk:
Marci 9. helyezés
Master 2 Férfi:
Endre 1. helyezés
Master 4 4 Férfi:
Papi 1. helyezés
Hobbi MTB Férfi:
Viktor 7. helyezés
Jómagam 14. helyezés
Ha cross szezon elején ez a listát teszik le elém, akkor azt mondom, hogy hoppá ez lehet nem lesz meg. De mégis a sok edzés, a sok Szülői és Nagyszülői támogatás, valamit a szezon végén megkezdett komoly szakedzések meghozták az eredményt. SIkerült tovább gyarapítani a Hírös Endurance Sport Club éremgyűjteményét is.
Külön meg kell említenem Sanya Sós-t, Búr Zsolt-t és a csapatukat, hiszen egy megterhelő MTB sorozat után egy hasonlóan magas színvonalú cross sorozatban is letették az asztalra azt, amit nem sokan tudnak utánuk csinálni. Köszönjük az áldásos munkátokat.
És természetesen a szokásos magas színvonalú fotókért, nem csak a mai futam után, hanem az egész évi „dokumentálásért” jár a nagy pacsi Bak Ferenc-nek.
Köszi Mindenkinek! Gratulálok

További képeket és információkat találsz a Facebook oldalunkon: HÍRÖS ESC

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, kerékpár és szöveg

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, kerékpár és szövegLehet, hogy egy kép erről: 3 ember, gyermek, kerékpár és szöveg